Тривалість: 2 дні – 16 годин

Цільова група: офіціанти ресторанів

Стандарти зустрічі гостя і прийому замовлення

  • Перші фрази і жести
  • Компліменти, аперитив
  • Стандарти презентації  меню
  • Правила прийому замовлення
  • Фрази, жести і міміка при прийнятті замовлення
  • Методи рекомендацій, презентацій особливих блюд, здійснення  додаткових продажів

Стандарти обслуговування сніданку

  • Різні типи сервірування столів
  • Зустріч гостя, підхід до гостя
  • Методи та правила обслуговування гостей

Стандарти обслуговування в ресторанному бізнесі

  • Обслуговування напоями
  • Обслуговування стравами
  • Обслуговування бенкетів та прийомів
  • Додаткові продажі в процесі обслуговування
  • Робота із різними типами клієнтів
  • Робота із складними клієнтами
  • Правила зачистки попільничок, пропозиції додаткових напоїв
  • Правила спілкування з гостем після виконання основного замовлення
  • Правила по рекомендації  гарячих напоїв і десертів
  • Розрахунок і правила прощання з гостем, доречні фрази і компліменти

Цільова група: адміністратори, офіціанти, бармени.

Мета програми:
 підвищення рівня продажів, покращення якості обслуговування клієнтів, підвищення стандартів обслуговування до європейського рівня.

Тематика тренінгу:


  • Початковий етап обслуговування: встановлення контакту.

-    Правила привітання, важливість першого враження
-    Стандарти привітання гостей
-    Три кроки першокласного обслуговування
-    Як сформувати позитивне перше враження

  • Основи телефонного етикету

-    Специфіка спілкування по телефону
-    Час відповіді на дзвінок та перша фраза
-    Прийняття повідомлення 
-    Правила поведінки в складних телефонних розмовах

  • Стандарти спілкування з метою збільшення продажу:

-    Візуальний контакт + посмішка.
-    Пам’ятаю ім'я гостя, його звички і уподобання
-    Не тільки задовольняю потреби гостя, але розумію і вмію їх розпізнати
-    Спілкування з метою збільшення продажу.

  • Врегулювання конфліктних ситуацій

-    Як уникнути конфліктних ситуацій
-    Рекламація – це  можливість для ще кращого задоволення клієнта.

Длительность: 2 дня – 16 часов

Целевая группа: владельцы и руководители гостинично-ресторанных комплексов

Тематика:

План запуска гостинично-ресторанного комплекса

  • Этапы запуска, календарный план запуска

Управление бизнес-процессами в гостинице

  • Организационная структура, описание должностей
  • Фронт офис: структура, график, обязанности
  • Административно-хозяйственная служба: стандарты чистоты, подбор средств парфюмерии и гигиены
  • Охрана, безопасность труда, безопасность гостей
  • Поведение в нестандартных ситуациях

Маркетинг и продажи в гостиничном бизнесе

  • Стратегии сегментации и позиционирования
  • Продуктовая, ценовая политика, маркетинговые каналы распределения
  • Продвижение гостиницы в Интернете
  • Глобальные системы резервирования (GDS)
  • Программы лояльности. Работа с постоянными гостями

Управление персоналом в гостинице

  • Особенности подбора персонала, требования к кандидатам
  • Компетенции работников сферы гостеприимства
  • Обучение и развитие персонала гостиницы
  • Оценка персонала и разработка программ мотивации

Бюджетирование и бизнес-план

  • Организация отчетности
  • Бизнес планирование

Если Вас заинтересовали наши методики или вы хотите получить дополнительную информацию, звоните нам по телефону (032) 235-86-89 или напишите по e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   . Ознакомившись со спецификой Вашего бизнеса, мы сможем адаптировать наше предложение к Вашей компании и провести её презентацию.

ЦПБ NEWBIZNET

м. Львів, 79008, пл. Галицька, 7
Тел: +38 (032) 235 79 74
E-mail: bsc.newbiznet@gmail.com

Search