Професійні стандарти в роботі офіціанта

Тривалість: 2 дні – 16 годин

Цільова група: офіціанти ресторанів

Стандарти зустрічі гостя і прийому замовлення

  • Перші фрази і жести
  • Компліменти, аперитив
  • Стандарти презентації  меню
  • Правила прийому замовлення
  • Фрази, жести і міміка при прийнятті замовлення
  • Методи рекомендацій, презентацій особливих блюд, здійснення  додаткових продажів

Стандарти обслуговування сніданку

  • Різні типи сервірування столів
  • Зустріч гостя, підхід до гостя
  • Методи та правила обслуговування гостей

Стандарти обслуговування в ресторанному бізнесі

  • Обслуговування напоями
  • Обслуговування стравами
  • Обслуговування бенкетів та прийомів
  • Додаткові продажі в процесі обслуговування
  • Робота із різними типами клієнтів
  • Робота із складними клієнтами
  • Правила зачистки попільничок, пропозиції додаткових напоїв
  • Правила спілкування з гостем після виконання основного замовлення
  • Правила по рекомендації  гарячих напоїв і десертів
  • Розрахунок і правила прощання з гостем, доречні фрази і компліменти

ЦПБ NEWBIZNET

м. Львів, 79008, пл. Галицька, 7
Тел: +38 (032) 235 79 74
E-mail: bsc.newbiznet@gmail.com

Search